Bloemen

Ontdek de mogelijkheden

Bloemen zeggen soms meer dan woorden. Bloemen bevatten als geen ander uw boodschap, gevoelens of bedoelingen. Ze hebben vaak een specifieke betekenis of staan symbool voor een bepaald gevoel. Bent u op zoek naar een mooi boeket, bloemstuk, rouwwerk, bruidswerk, of bloemen voor een speciale gelegenheid, alles is mogelijk.  Dagelijks ben ik op de veiling voor verse bloemen en planten. Zodat alles naar wens gemaakt kan worden!

Boeketten

Verras je geliefde, familielid, collega of u zelf  met een mooi boeket bloemen. Deze kan samengesteld worden op formaat, kleur en vorm.
Geen geschikte vaas? Deze kan erbij geleverd worden.

Bloemstuk

Een bloemstuk wordt samengesteld op basis van de snijbloemen en ondergrond. U kunt kiezen uit verschillende ondergronden van glas, aardewerk en kunststof. Bijvoorbeeld een schaal, pot of taartplateau. Het formaat, de vorm en kleur kan naar wens worden samengesteld.

Zakelijk

Wilt u bij uw bedrijf, evenement of beursstand, verse bloemen? Dit verzorg ik op maat.  Bijvoorbeeld op tafel, de receptie, in uw kantoor of in een ontvangstruimte. We kijken samen naar de wensen en wat er mogelijk is voor uw bedrijf, evenement of beursstand.

Rouwwerk

Afscheid nemen van een dierbare kan een extra dimensie krijgen door een passend arrangement samen te laten stellen. Een mooi boeket of een bloemstuk of een enkele bloem kan tijdens een rouwplechtigheid veel symbolische waarde krijgen als het wordt afgestemd op de overledene. Te denken valt aan het gebruik van specifieke vormen, bloemen en kleuren die iets vertellen over de overledene of welke bij zijn of haar leven passen. Rouwlint of kaart met een bijpassende tekst en/of namen van de nabestaanden maken het geheel compleet. Bent u op zoek naar een speciaal rouwboeket of bloemstuk? Maak uw wensen kenbaar, dan maken we er samen iets speciaals van.

Bruidswerk

Trouwen doe je omdat je van iemand houdt en met hem of haar de rest van je leven wilt doorbrengen. Je moet van alles regelen voor de grote dag. Daar horen natuurlijke ook bloemen bij. Bruidsboeket, corsages, boeketjes voor op tafel, bloemstuk voor op de auto, alles is mogelijk. Dit wordt samengesteld naar uw smaak, uitstraling en kleding.

Speciale gelegenheid

Op verschillende momenten heeft u wel eens een bloemetje nodig om iemand te verassen, u zelf te verwennen, uw huis of bedrijf gezellig aan te kleden. Denk hierbij aan verjaardagen, Oud en nieuw, Kerstdagen, Sinterklaas, Valentijn, Pasen, babyshower, Moeder- en Vaderdag. Op zoek naar iets speciaals of benieuwd wat er mogelijk is, houd dan mijn website, instagram en/of facebook in de gaten en u mag ook altijd contact met mij opnemen.

Bloemen bestellen?